Links

Notaris Akte biedt een simpel en goedkoop alternatief in de notaris branche. Zij bieden namelijk een vast tarief aan voor het passeren van de hypotheekakte ongeacht de hoogte van de hypotheeksom. U kunt voor het passeren van de hypotheekakte in elke gemeente in Nederland terecht.Woonkrant.nl is een initiatief van de Telegraaf, en is een van de grootste woningsites voor consumenten en onafhankelijke makelaars.Vastgoedfinanciering.net....Het fundament onder een solide vastgoedfinanciering.

Vastgoedfinanciering.net werkt voor particulieren en bedrijven die vastgoed kopen voor eigen gebruik, maar ook voor beleggers en projectontwikkelaars.Digimmo is het grootste onafhankelijke woonportal van Nederland en richt zich op de consument die op zoek is naar een andere woning.Het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijk ordening en Milieubeheer geeft op de site VROM online een thematisch overzicht van alle dossiers.Funda is een initiatief van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars onroerend goed en vastgoeddeskundigen.


Schrijf je in en ontvang dagelijks het nieuwste woningaanbod van verschillende website's. Met jouw zoekopdracht ga ik elke dag op zoek naar koop- en/of huurwoningen op internet.


Blijf op de hoogte en lees hier het belangrijkste nieuws over eigenwoningbezit.


De VBO Makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt.


Amersfoort, stad met een hart

Hier vindt u algemene informatie over de gemeente Amersfoort.Startpagina over HoutenWoning-taxatie pagina
Hypotheekrente overzicht: www.rente-tarieven.nl